(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018
Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Tehtävät

Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon mittaisella perehdytysjaksolla.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalvelutiimeihin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat asiakkaiden suorakontaktoinnista, jonka jälkeen sinut sijoitetaan yhteen kolmesta pankkitiimistämme, jossa tehtäväsi vielä täsmentyvät.

Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.

Asenne ratkaisee!

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Etsimme rahoitusalan tulevia osaajia kolmeen dynaamiseen pankkitiimiin. Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja - ympäristön.

Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuun aikana. Määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2018 loppuun asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 12,5-37,5 tuntia viikossa. Palveluaikamme on ma-pe 7.00-22.00 ja la 9.00-16.00.

Haemme myös muutamaa henkilöä kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Tutustu videolla Opsetiin ja työntekijöidemme ajatuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 25.3.2018.

Tiedot

Haku päättyy: 25.3.2018 (hakuaikaa jatkettu, hae heti, sillä teemme valintoja jo hakuajalla)
Työ alkaa: 19.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: Määräaikainen 31.12.2018 asti
Työaika: 12,5-37,5 h/vko
Työpaikkakunta: Kuopio
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi ; www.opset.fi

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26866&jc=1