(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Ouluun
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto Oulussa hakee myyntineuvottelijoita vahvistamaan rautaisten ammattilaisten joukkoa.
 
Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.
 
Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Voit valita itse työaikasi: maanantaista perjantaihin klo 9-15.30 tai kolmena tai neljänä iltana viikossa maanantaista torstaihin klo 16.30 – 20.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa osoitteessa Taka-Lyötyn katu 4. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta (päivävuorossa 1456 € / kk) sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2018. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Taskila arkisin klo 9-15 p. 0400 650 522.