(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Ouluun, #teleduuni
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Harkitsetko alanvaihtoa? Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto Oulussa hakee myyntineuvottelijoita vahvistamaan rautaisten ammattilaisten joukkoa. Voit työskennellä joko toimistolla tai kotoa käsin. Jos olet esimerkiksi alanvaihtaja; tämä voisi olla mahdollisuutesi!
 
Sanoma Media Finland Oy on Suomen suurin kaupallinen mediatalo ja tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.
 
Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Edullisen työpaikkaruokailun ja työterveyshuollon lisäksi käytössäsi ovat erinomaiset työsuhde-edut: mm. maksuton Helsingin Sanomat -tilaus, aikakaus- ja lasten lehdet sekä Ruutu + -tunnukset käyttöösi. Työhyvinvointia ylläpidämme tarjoamalla Smartum- liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Voit valita itse työaikasi: maanantaista perjantaihin klo 9-15.30 tai kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 16.30 – 20.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa osoitteessa Taka-Lyötyn katu 4. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Riku Kess p. 040 487 9728.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .