(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Lahden keskustaan, Adjutor
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahden keskustaan avattavaan uuteen nykyaikaiseen puhelinpalveluyritykseen

MYYNTINEUVOTTELIJOITA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työssä tulet toimimaan ratkaisumyynnin-, asiakaspalvelun sekä back-office-palveluiden parissa, eli työtehtävään liittyy myynnin lisäksi olennaisesti myös asiakaspalvelutehtävät.

Aikaisempi kokemus ratkaisumyynnistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme tehtävään perusteellisesti. Riittää että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeisen asenteen sekä asiakaslähtöisen ajattelutavan! Arvostamme myös tavoitteellista ja myyntihenkistä otetta työntekoon.

Työtä on tarjolla joustavasti sekä osa-aikaisesti että kokoaikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tarjoamme pohja + provisiomallisen palkkauksen sekä mukavan työn modernissa puhelinpalvelualan yrityksessä Lahden ydinkeskustassa! 

Lisätietoja paikasta antaa Henkilöstöpalvelu Heimo - Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi

Adjutor on vuodesta 1997 toiminut puhelinpalveluyritys. Palveluitamme ovat myynti- ja asiakaspalvelu sekä back-office-palvelut.