Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Kuopiossa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Vahvistamme nyt Opsetin pankkitoiminnan palvelutiimiä uusilla myyntineuvottelijoilla, jotka tulevat hoitamaan OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista myyntiä ja asiakaspalvelua puhelimessa sekä muissa sähköisissä kanavissa. Tehtävässä kartoitat asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita, teet rohkeasti ratkaisuesityksiä sekä myyt uusia palveluita.

Tarjoamme sinulle väylän pankkimaailmaan ja saat tilaisuuden kerryttää ja laajentaa monipuolisesti pankkitietämystäsi, riippumatta miten korkealle finanssialalla urasi tähtäät. Työtä on tarjolla vähintään 20 h/vko sekä toistaiseksi voimassa olevilla, että määräaikaisilla sopimuksilla. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet motivoitunut asiakaspalvelutyöhön. Olet työotteeltasi tavoitteellinen ja tuloksellinen ja haluat kehittää myyntitaitojasi. Toivomme, että sinulla on rohkea palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityötaidot. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Käytät sujuvasti suomen kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin, myös englannin ja ruotsin kielen taidosta on etua. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä on aina plussaa, samoin pankki- ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia. Ammattiylpeytesi muodostuu joka tapauksessa erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen ympärille.

Työt alkavat mahdollisimman pian huhtikuun aikana. Työvuorot sijoittuvat joustavasti ma-la klo 9-20 väliselle ajalle.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan monipuolisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 25.3. Teemme valintoja jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Hakuaikaa jatkettu 12.4. saakka.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/myyntineuvottelijoita-kuopioon-4/

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Elina Malinen, arkisin klo 9-15 puh: 0406578078 ja opset.rekrytointi@op.fi.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. ​

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot