(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme osa-aikaisia myyntineuvottelijoita 6 kk määräaikaisiin työsuhteisiin Asiamiesten ajanvarauspalvelut -tiimiin Kuopioon.


Työ pitää sisällään puhelinkanavassa toteutettavia ajanvaraustehtäviä. Myyntineuvottelijan tehtävänä on kontaktoida asiakkaita puhelinkanavassa ja varata heille aika vakuutustapaamiseen asiamiehen kanssa. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvät etenemismahdollisuudet.


Haemme voittaja-asenteen omaavia henkilöitä, jotka ovat periksiantamattomia ja tavoitehakuisia. Nopea oppimiskyky on työssä menestymisen edellytys. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Tuleva tiimiläinen on sanavalmis, sinnikäs ja aito persoona, jolla on erinomainen asiakaspalveluasenne.


Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työssä onnistumiseksi. Tarjolla on tehtäviä n. 6 hengen huipputiimissä, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja puhalletaan vahvasti yhteen hiileen. Koko tiimi koostuu 28 henkilöstä muut palvelut mukaan luettuna. Tarjoamme joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päästä tutustumaan finanssialan ihmeelliseen maailmaan. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun ja kattavan työterveyshuollon.


Työ tehtävässä alkaa 14.10.2019 tai sopimuksen mukaan, ja teemme valituille henkilöille 6 kk määräaikaiset työsopimukset. Haemme sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia osaajia. Osa-aikaisilla minimituntimäärä on 10 h/vko. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti välillä 9-20. Hakuaika tehtävään päättyy 20.10., mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/myyntineuvottelijoita-kuopioon-3/


Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi ja puhelimitse palveluesimieheltä Tanja Sutiselta puh. 040 182 1173 arkisin 9-17.


Tehtävissä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.