(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Meillä Kuopiossa tarjotaan nyt sekä koko- että osa-aikaisia myyntineuvottelijan tehtäviä pankkipalvelutiimeissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita sekä puhelimen että verkkoviestien välityksellä.


Työtehtävät alkavat asiakkaiden suorakontaktoinnista, jonka jälkeen sinut sijoitetaan yhteen kolmesta pankkitiimistämme, jossa tehtäväsi vielä täsmentyvät. Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät erilaiset projektit.


Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi.

Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina. Tämä nimittäin näkyy myös henkilöstötyytyväisyyskyselyiden hyvissä tuloksissa.

Toivomme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee!Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä. Työaikamme ovat joustavat: työvuoroja tiimissä tehdään ma-pe 8-22 välillä ja lauantaisin 8-16 välillä. Työvuorotoiveesi huomioiden meillä on myös helppo yhdistää työelämä sekä vapaa-aika. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. hyvinvointietuja, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.


Työ tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2019 ja teemme valituille henkilöille vakituiset työsopimukset. Hakuaika päättyy 19.5, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/myyntineuvottelijoita-kuopioon-2/


Kaipaatko lisätietoa? Soita rohkeasti: Anna-Maria Jussila p. 040 185 1103


Tiesitkö että finanssialan myyntityö on itse asiassa asiantuntijatyötä? Lue lisää täältä: https://opset.fi/finanssialan-myyntityo-on-asiantuntijatyota