(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita joustavaan puhelinpalveluun Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Palvelumme kasvaessa ja kehittyessä haemme kokoaikaisiin, vakinaisiin työsuhteisiin Myyntineuvottelijoita Kuopion toimipisteellemme.


Etsimämme uudet tiimiläiset ovat asiakaspalveluhenkisiä, ratkaisukeskeisiä ja reippaalla asenteella varustettuja henkilöitä, joilla on lisäksi tavoitteellinen ote työskentelyyn. Odotamme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan sekä aitoa halua tarjota asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia.


Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja arvostamme kokemustasi asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta, sillä perehdytämme uudet työntekijät neljän viikon mittaisella perehdytysjaksolla.


Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Pääset tutustumaan laajasti kumppanimme tarjoamiin pankkipalveluihin ja etsimään näistä asiakkaidemme elämäntilanteisiin sopivimmat ratkaisut. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluukin ratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme niin päivittäisiin pankkiasioihin kuin säästämiseen ja rahoitukseen.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä myös uusiin tehtäviin osaamisen karttuessa. Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen, vaihtelevia työtehtäviä ja tukea oppimiseen intensiivisen perehdytyksen avulla. Työyhteisömme leimaa positiivisuus, yhteishenki ja rento työilmapiiri, jossa työskennellään yhdessä lujasti kohti asetettuja tavoitteita ja erinomaisia asiakaskokemuksia.


Työnantajana olemme joustava ja avoin, minkä vuoksi pyrimme osallistamaan tiimiläisiä uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä työnantajana, olethan meihin pikimmiten yhteydessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana. 


Tiedot


Haku päättyy: 17.10.2018


Työ alkaa: lokakuussa 2018


Työsuhteen kesto: toistaiseksi voimassa oleva


Työaika: 37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Savilahdentie 6, Kuopio


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28888&jc=1


Lisätietoja: Palveluesimies Anna-Maria Jussila p. 0401851103


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.