(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita ja kiinteistövälittäjiä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Hei sinä tuloshakuinen myyntitykki – hyppää mukaan huipputiimiin!

Me Näytönpaikassa uskomme ammattitaitoiseen kiinteistönvälitykseen ja teemme työmme aina suurella sydämellä ja luottamusta herättäen. Joustavuus ja laadukas asiakaspalvelu ovat toimintamme ydintä.

Haemme voimakasta kasvua Turun talousalueella ja kaipaamme lisää myyntivoimaa. Haemme myyntineuvottelijoita ja kiinteistönvälittäjiä osaksi aurinkoista ja osaavaa tiimiämme.

Sinä voit olla jo monissa liemissä uitettu alan superstara tai kiinteistönvälitysbisnekseen mukaan hyppäämisestä haaveileva innokas aloittelija. Tärkeintä on, että olet aktiivinen, erittäin pitkäjänteinen, kehittymishaluinen ja janoat kauppaa. Olet valmis panostamaan työhösi paljon energiaa, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Ymmärrät, että kodinvaihto on aina monivaiheinen prosessi, jossa olet avainhenkilönä mukana. Kunnioitamme hyvää välitystapaa ja edellytämme, että olet sinulle annetun luottamuksen arvoinen.

Työtehtävä koostuu asuntojen ja kiinteistöjen myynnistä, esittelyistä ja uusien myyntikohteiden toimeksiantojen aktiivisesta hankinnasta. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä sekä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Päivystysvelvollisuutta meillä ei ole.

Sinulle tarjoamme paikan matalassa organisaatiossa, jossa työsuhteet ovat pitkiä ja viihtyvyys huippuluokkaa. Perehdytämme sinut hyvin työsuhteesi alussa, minkä jälkeen annamme täyden tukemme onnistumisellesi ja laadukkaat työkalut työsi tekemiseksi. Työ meillä on hyvin itsenäistä, joten tarjolla on runsaasti vapautta, mutta myös vastuuta. Työn tekemispaikan ja -tavan voitkin päättää itse, tarjolla on myös viihtyisä avokonttoripaikka Raunistulassa.

Työsuhde on vakituinen ja palkkauksena on hyvä provisiopalkkaus, joten pääset itse vaikuttamaan täysin omaan tulotasoosi. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden LKV-tutkinnon suorittamiseen tulevaisuudessa, joka mm. korottaa kuukausiansioitasi. Emme valitettavasti voi ottaa tiimiimme henkilöitä, jotka tekevät montaa työtä. Otathan tämän huomioon hakupäätöstä tehdessäsi.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Voit hakea tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen järjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Näytönpaikka”.

Psst. Jos jäit miettimään omaa sopivuuttasi tehtävään, voit halutessasi testata sen parin minuutin hauskalla kyselyllä tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä p. 0102306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. Voit soittaa arkisin 7.1. alkaen klo 9-16 välisenä aikana.

Työsuhteet alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti.

Eikö ollut sinun juttusi, mutta tiedät jonkun, joka olisi napakymppi tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa. Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/