(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Holiday Clubille Katinkultaan
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Etsitkö vakituista työtä myynnin parissa, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi? Kiinnostaako sinua työskennellä kansainvälisesti tunnetun brändin parissa? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme, Holiday Club Resorts Oy:lle, myyntineuvottelijoita Katinkultaan.

Työpäiväsi koostuvat kahdesta valmiiksi sovitusta asiakastapaamisesta myyntitoimistolla. Voit siis keskittyä itse myyntityöhön, tapaamisten sopiminen ja paperityöt hoidetaan puolestasi. Työviikkosi alkaa tiistaina ja päättyy lauantaina.

Asiakastapaamisessa kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä. Myyntiprosessiin kuuluu asiakkaan nykytilanteen kartoittaminen ja asiakkaalle sopivien kohteiden esittely Holiday Clubin valikoimasta. Saat työtehtävääsi hyvän perehdytyksen ja jatkuvan myynnin tuen myyntitiimiltäsi ja esimieheltäsi.

Aiemmasta myyntikokemuksesta on hyötyä mutta sinun ei välttämättä tarvitse olla alan konkari. Oikea asenne ja halua kehittyä työssäsi ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Nautit ihmisten kohtaamisista ja innostut siitä, kun saat olla mahdollistamassa ihmisten lomaunelmien toteutumista. Toivottavasti haluat sitoutua työhösi, sillä etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Alkuvaiheessa saat 3000€/kk takuupalkan. Tämän jälkeen provisiomallin kautta sinulla on mahdollisuus edetä vieläkin parempiin ansioihin. Työsuhde on vakituinen ja se alkaa elokuun mittaan.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille linkin kautta viimeistään 16.7.2020.

Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.