(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Helsingin keskustaan, #teleduuni
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Myyntineuvottelijoita iltavuoroon
Sanomataloon Helsingin keskustaan

Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto hakee myyntineuvottelijoita Helsingin keskustaan iltavuoroon. Voit tehdä töitä kolmena tai neljänä iltana viikossa maanantaista torstaihin klo 16.30 – 20.30. Toimipaikkasi sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Sanomatalossa Helsingin keskustassa. Tehtävä sopii hyvin opiskelijoille tai lisätienestejä haluaville.

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme alan parhaita työvälineitä hyödyntäen.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, sekä jatkossakin monipuolista valmennusta työssä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Työsuhteesi voi olla tarpeidesi mukaan vakituinen tai määräaikainen. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi Sanoman monipuolisessa ja kiehtovassa ympäristössä.

Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Tuomo Taskila p. 0400 650 522.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni.