(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita energia-alan tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Oletko luontainen haasteiden ratkaisija ja energinen asiakaspalvelija, joka innostuu myyntitavoitteiden rikkomisesta ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamisesta? Kiinnostaako työskentely energia-alalla, jossa voit kehittyä niin myynnin kuin asiakaspalvelun ammattilaiseksi?

Meillä on nyt paikkoja auki Fortumin myynnillisen asiakaspalvelun tiimissämme Baronan Fuengirolan asiakaspalvelukeskuksessa! Haemme helmi-maaliskuun aikana alkavaan perehdytykseen sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä, joilla on hyvä paineensietokyky, itsenäiset työskentelytavat sekä tiimityöskentelytaidot.

Millaista on työ Fortumin tiimissä?

Fortumin tiimi tuottaa laadukasta asiakaspalvelua ja vastaa myynnistä kuluttaja-asiakkailleen. Tehtävässä vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköposteihin sekä huolehdit siitä, että asiakkaan asia ratkaistaan laadukkaasti kuntoon yhteydenoton aikana.

Työssä onnistumisessa tukee laadukas Fortum-brändi sekä motivoivat myyntitavoitteet. Työvuoroja on tarjolla monipuolisesti, sillä tiimimme työskentelee vuorotyössä vuoden jokaisena päivänä, työaikojen sijoittuessa arkisin klo 6-21 välille ja viikonloppuisin ja pyhinä klo 8-16. Työpäivät ovat kahdeksan tunnin mittaisia, olitpa sitten koko- tai osa-aikainen tiimiläinen.

Työstä maksetaan paikallisen työehtosopimuksen mukaista kuukausipalkkaa, jonka lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Oletko etsimämme henkilö?

Henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ylittämään asiakkaan odotukset etsimällä aina parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen ja joka motivoituu myyntavoitteista, pärjää tässä tehtävässä.

Aiempi kokemus sähköalalta, myynnistä tai asiakaspalvelusta nähdään etuna, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä työskentelet osaavan tiimin ja esimiesten tukemana. Tärkeintä on se, että olet näppärä järjestelmien käyttäjä, innostunut ja sinusta löytyy myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä vielä mietit - jätä hakemus jo tänään!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma noin 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Rekrytoituessasi tehtävään, työsuhde solmitaan paikallisen maayhtiömme kanssa ja olet osa Barona-konsernia. Baronan palvelukeskuksessa työskennellään Baronan omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä! Fuengirolassa sinua odottaa aurinko, huipputiimi, haastava ja mielenkiintoinen työ, luotettava työnantaja sekä kilpailukykyinen palkkaus paikalliseen tasoon nähden.

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myynti-ja asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan myös haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Voit tulla keskustelmaan tehtävästä myös chattiimme arkisin klo 10-14 osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin klo 10-11 p. 0408382804. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse jarita.laitinen@barona.fi