(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita digimarkkinointiin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.12.2018

Etsimme asiakkaallemme myyntineuvottelijoita digimarkkinointipalveluiden myyntiin. Etsimämme henkilöt ovat innokkaita tekijöitä, joilla on halu tunnistaa ja ymmärtää asiakasyritysten tarpeita sekä löytää heille sopivia markkinoinnin ratkaisuja. Olet vastuussa sekä uusasiakashankinnasta sekä vanhojen asiakassuhteiden ylläpitämisestä puhelimitse.

Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä olet kiinnostunut myynnillisestä työstä. Haastat mielelläsi itseäsi ja asetat itsellesi myynnillisiä tavoitteita, ymmärtäen kuitenkin puhelinmyynnin haasteet. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tehtävään perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä ja reipas asenne sekä motivaatio myyntiä kohtaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan viihtyisässä toimistoympäristössä, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen sekä työetuihin on panostettu. Vaikka työ on luonteeltaan itsenäistä, on sinulla ympärilläsi kollegoidesi päivittäinen tuki. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa porukkaa. Jokaisella työntekijällä on kilpailukykyisen takuupalkan lisäksi mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi omiin kuukausituloihinsa oman myyntinsä avulla. Työssä sinulla on siis hyvä mahdollisuus kehittyä myynninammattilaisena.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 8.00 – 16.00 ja toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asiakkaamme etsii pitkäaikaisia työntekijöitä, joten hyville hakijoille töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti, sillä aloitamme haastattelut hakuaikana.

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Veli-Pekka Mäkäräinen, 050 444 4475, vp@sihti.fi
Nelli Mattila, 040 703 5375, nelli.mattila@adecco.fi
Pasi Meriläinen, 050 444 4479, pasi.merilainen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!