(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita CommuniCare Finland Oy:lle
CommuniCare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2017

Haemme asiakkaallemme Communicare Finland Oy:lle suorarekrytointina MYYNTINEUVOTTELIJOITA monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin toimeksiantoihin.

Odotamme sinulta:
- Myyntihenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoa
- Kykyä kartoittaa asiakkaan tarpeita
- Hyvää paineensietokykyä ja sitoutumista tuloshakuiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tämä on työ, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun mestariksi. Toivomme hakijoilta sanavalmiutta sekä motivoitunutta asennetta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin, vankan asiakaspohjan, kannustavan palkkauksen (pohja+provisio), kattavan ja monipuolisen koulutuksen sekä laadukkaat työkalut. Työtä on tarjolla iltavuorossa osa- tai kokoaikaisesti ja soveltuu siis mainiosti esim. opiskelijoille!

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja paikasta antaa Go On Jyväskylä, Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Communicare Finland Oy on vuonna 2011 perustettu Contact Center -palveluita tarjoava yritys. Yrityksen perustajilla on alalta yli 50 vuoden ja yli 3500 myynti- ja asiakaspalveluprojektin käytännönkokemus lukuisilta toimialoilta, BtoB- sekä BtoC -sektoreilta. Communicare toimii 11 eri paikkakunnalla ja yritys on ASML:n hyväksymä Reilu Työnantaja.