(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoiden kesälomasijaisia
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

 

Myyntineuvottelijana myyt tuotteitamme puhelimitse vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkaillemme. Käsittelet saapuvia puheluita ja sähköposteja huolehtien, että asiakasta palvellaan viipymättä. Työ on monipuolista ja vaativaa myyntityötä. Huolehdit myös sovitut valikoima-/kampanjamäärät myyntitilauksina järjestelmään sekä vastaanotat ja käsittelet tarvittaessa asiakkaidemme reklamaatioita. Teet yhteistyötä kentällä toimivien aluepäälliköidemme kanssa.

Odotamme sinulta:

  • itsenäistä ja aktiivista työotetta
  • valmiutta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • hyviä it-taitoja
  • aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien tai vastaavien sovellusten käytöstä.

Tehtävissä hakijoiden eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä sekä kyvyn hoitaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana

Työtehtävän yhteishenkilö: Director Customer & Consumer Service Helinä Keskinen puh.+358 40 559 7255

Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/

 

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja

Sari Poutanen HR Manager puh. +358 50 395 1756

sari.poutanen@hkscan.com

 

Hae kesätöihin täyttämällä työhakemuksesi www.hkscan.com/ura/avoimet tyopaikat 27.3.2019 mennessä.

Liitä mukaan myös ansioluettelosi.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.