(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijaksi Vantaalle - ammattitutkinto työn ohessa
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Liity osaksi huippujengiä! Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja mahdollisuuden myynnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Myyntineuvottelijan tehtävissä opit alan parhailta ammattilaisilta ja samalla sinulla on mahdollisuus kasvattaa osaamistasi myyntityössä osallistumalla koulutukseen. Koulutusohjelma alkaa huhtikuussa 2018, hae nyt!

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit, kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Me Naiset, Kodin Kuvalehti ja Gloria. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Yhdeksän kuukauden mittaisessa, sinulle räätälöidyssä koulutusohjelmassamme työskentelet myyntineuvottelijan tehtävissä. Amiedun ammattitutkintoon valmistavassa oppisopimuskoulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää ja omatoimista opiskelua. Esimiehesi ja työpaikkaohjaajasi tukevat työtäsi ja opiskeluasi. Ohjelman ajan työskentelet vakituisessa työsuhteessa ja saat palkkaa myös opiskelupäiviltä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 9–15.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 9. Koulutusohjelmaan kuuluvat lähipäivät pidetään Amiedussa Helsingin Pitäjänmäellä. Tehtävä sopii hyvin alan vaihtajille, 18-vuotta täyttäneille eri elämänvaiheissa oleville myynnin ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu TES:n mukaisesta takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2018. Hakuajan päätyttyä haastattelemme hakijat ja valittujen henkilöiden kanssa käymme henkilökohtaiset keskustelut tutkinnon suorittamiseen liittyen. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mäntysaari, laura.mantysaari@sanoma.com.