Myyntineuvottelijaksi Ifiin
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Hei sinä merkityksellisestä myyntityöstä nauttiva! Haluatko tehdä myyntiä, jolla todella on merkitystä? Haluatko töihin Pohjoismaiden suurimpaan vakuutusyhtiöön?

Liity mukaan ammattitaitoisten myyntineuvottelijoidemme joukkoon!

Haemme tulevaisuuden vakuutusalan ammattilaisia proaktiiviseen myyntityöhön. Työtehtävänäsi on olla yhteydessä Ifin henkilöasiakkaisiin ja varmistaa heidän vakuutusturvansa ajantasaisuus. Tärkein tehtäväsi on pitää huolta, että asiakas on oikein vakuutettu.

Myyntineuvottelijana sinulla on merkittävä rooli tehdä asiakkaille vakuutuksista mahdollisimman epäkimurantteja ja ymmärrettäviä. Myyntineuvottelijana Ifissä työlläsi ja myymilläsi vakuutuksilla on todella merkitystä, sillä myynnilläsi turvaat asiakkaidemme päivittäistä elämää. 

Mitä toivomme sinulta?

Arvostamme myyntineuvottelijoidemme moninaisia taustoja ja erilaisuutta. Voitkin olla enemmän työkokemusta kartuttanut tai urasi alkuvaiheilla, asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee. Saat meiltä kattavan perehdytyksen vakuutusalalle sekä jatkuvan tuen ja valmennuksen. Plussaa on, jos olet ruotsin- ja/tai englannin kielen taitoinen.

Odotamme että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja sinulla on vahva tahto omalla myyntityölläsi löytää heille oikeat vakuutusratkaisut. Innostut myynnistä ja sen tuomista onnistumisista, työskentelet tavoitteellisesti ja itseäsi kehittäen.

Koska olemme digitaalinen edelläkävijä alallamme ja vauhdilla kehittyvä yritys, odotamme että suhtaudut avoimesti muutoksiin ja olet valmis heittäytymään uusiin asioihin. 

Haluaisin kuulla konkretiaa, kiitos!

Tulisit työskentelemään Ifissä henkilöasiakkaiden kanssa: Tulisit olemaan yhteydessä asiakkaisiimme, kartoittaisit heidän nykyistä vakuutusturvaansa ja varmistaisit tarjonnan mahdolliselle puuttuvalle turvalle. Tulisit työskentelemään asiakkaiden kanssa puhelimitse ja sähköisiä työvälineitä käyttäen vauhdikkaassa customer center-ympäristössä. Tulisit olemaan osa aktiivista tiimiä, joka työskentelee yhdessä kohti tavoitteitamme.

Haemme myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi tulisi olemaan arkisin klo 8-20 välillä, viikonloppuisin klo 9-17. Palkkauksemme on vakuutusalan TES:in mukainen. Työsuhde-etumme ovat erinomaiset, näistä muutamat mainitaksemme ovat lounasetu, liikuntaetu ja laaja työterveyshoito.

Etumme tukevat siis niin työhyvinvointia kuin vapaa-aikaakin ja edellä on vasta muutama niistä mainittuna.

Varmistaaksemme, että onnistut tehtävässä mahdollisimman hyvin, tarjoamme sinulle:

 • Kiinnostavat, haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät
 • Viihtyisän toimiston ja hyvät työvälineet
 • Rennon ja samalla tavoitteellisesti työskentelevän tiimin, jossa on tilaa näyttää omat taitonsa
 • Kivojen kollegoiden ja esimiehen tuen
 • Mahdollisuuden kehittää omaa myyntiosaamistasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi
 • Erinomaisen perehdytyksen 
 • Ifin erinomaiset henkilöstöedut

Voit tutustua meihin ja hakemaasi työhön Youtubessa ja Instagramissa.

Milloin saa aloittaa? No, ensiksi sinun pitää vain tulla valituksi eli alla ohjeita, miten se on mahdollista: 

Voit hakea tehtävään 25.04.2019 saakka.   

Haku Espooseen: https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Espoo/Myyntineuvottelijaksi-Ifiin_JobReqID2377

Haku Turkuun: https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Turku/Myyntineuvottelijaksi-Ifiin_JobReqID2374

Jos sinulla on kysyttävää, Espoon osalta mielellään kanssasi juttelee Merja Vesteri seuraavina aikoina:  02.04. klo 14-16, 12.04. klo 08-10 ja 23.04. klo 14-16, puh. 0503394187

Turun osalta kanssasi mielellään juttelevat:
Ma-pe klo 10-15 välisenä aikana viikot 14, 15 ja 17: Jukka Mäkinen, 0504242259  ja viikko 16 (ma-ke): Krister Hjort, 0504341462

Liitä mukaan hakemuksesi ja ansioluettelosi. (Huomaathan, että ansioluettelo jätetään Workday-järjestelmässä ensimmäisellä sivulla ja hakemuskirje myöhemmin ’My Experience’-sivulla ansioluettelon alapuolella  olevaa Upload -painiketta käyttäen.) Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli toimithan vikkelästi.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että hakija läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkastuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä. Lisäksi hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1253814
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Turku