(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Etelä-Karjala

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV tarjoaa asiakkailleen kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Yhdessä Etelä-Karjalan Osuuspankkien kanssa tarjoamme maakunnassamme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

  

 

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan alueella toimivia MYYNTINEUVOTTELIJOITA/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

 

tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta. Monipuoliset työpäiväsi koostuvat pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen myynnistä sekä arvioinnista. Herätät luottamusta asenteellasi ja asiakaslähtöisellä työotteellasi. Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Odotamme sinulta aktiivista myynnillistä asennetta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää kokemusta kiinteistönvälityksestä, mutta odotamme sinulta aitoa halua myyntityöhön ja että nautit tuloksen tekemisestä. Ansioluettelostasi voikin jo löytyä kirjainyhdistelmät LKV tai KiAT. Luemme valmiin tutkinnon eduksi, mutta olennaisinta on valmius suorittaa LKV töiden ohella ja että sinulta löytyy oikeaa asennetta ja olet muutoin sopiva lisä tiimiimme. Hyödynnät työssäsi sujuvasti sähköisiä työvälineitä ja kuvailet itseäsi digiosaajaksi. Hallitset erilaiset somekanavat ja osaat käyttää niitä työssäsi.

 

Menestyt tässä tehtävässä, jos olet energinen ja lannistumaton persoona, jolla on halu menestyä sekä tuottaa onnistuneita asiakaskohtaamisia. Nautit asiakastyöstä ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Osaat mukauttaa toimintatapasi erilaisissa kohtaamisissa asiakkaan tilanteen mukaan. Kuvaat itseäsi itseohjautuvaksi ja nautit oman työsi ja kalenterisi johtamisesta. Olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja pystyt omaksumaan asioita nopeasti. Myyntityössä sinua auttaa tavoitteellinen työskentelytapasi. Odotamme, että tekemisessäsi näkyvät OP:n arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Arvostamme tietämystäsi toiminta-alueesta ja markkinasta.

  

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme Etelä-Karjalassa merkittävän kokoinen toimija ja alan digitaalisen uudistumisen edelläkävijä. Saat meiltä modernit työvälineet ja työkaveriksesi tiimimme, jolla on vahvaa asiantuntemusta ja pitkää kokemusta. Puhallamme yhteen hiileen ja annamme jokaisen yksilön loistaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä lisäksi hyvät henkilöstöedut.

 

Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa Etelä-Karjalan Osuuspankkien kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin asuntokauppoihin saman katon alta.

  

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinteistövälityksen kokenut konkari tai alan nouseva tähti - haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.12.2020. mennessä osoitteessa op-careers.fi ja kerro meille, miksi olisit oiva valinta tähän tehtävään.

 

Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Toimitusjohtaja Mia Savolainen vastaa mielellään kysymyksiisi (parhaiten Mian tavoittaa ma-pe klo: 10.00-16.00 numerosta 0503525839).

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan yritysyhteydet ja luottotiedot sekä teetätetään terveysselvitys ja huumausainetesti. 

 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)