(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pohjois-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

OP Koti Pohjois-Häme toimii Virtain, Ruoveden, Parkanon, Ikaalisten, Kihniön ja Karvian alueilla. Lisäksi toimialueeseemme kuuluu Kuru Ylöjärvellä ja Haapamäki Keruulla. Toimistomme ovat Virroilla, Ruovedellä, Parkanossa ja Ikaalisissa.

 

 

Haemme Ruoveden toimistollemme

 

MYYNTINEUVOTTELIJAA / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

 

Voit olla jo LKV-tutkinnon suorittanut välittäjä tai alalle pyrkivä ja ehkä jo myyntialalta kokemusta omaava henkilö. Koulutamme sinut tehtävääsi.

 

Tehtävästä

Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti Ruoveden alueen välitystoiminnasta alusta loppuun; myyntikohteiden hankinnasta, markkinoinnista ja kohteiden välittämisestä alkaen aina kauppakirjojen laadintaan sekä toimeksiantojen jälkihoitoon saakka. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten arviolausuntojen laatiminen.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet ihmisläheinen, helposti lähestyttävä ja sinulla on oltava hyvä paineensietokyky. Haluat oppia uutta ja et vieroksu ilta- ja viikonlopputöitä ja sinulla on valmius liikkua joustavasti alueellasi. Osaat käyttää erilaisia toimisto-ohjelmia, osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti. Some-osaaminen on eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle valtavasti töitä vaihtelevin työajoin. Koulutamme sinut tarvittaessa myyntineuvottelijasta kiinteistövälittäjäksi. Tarjoamme sinulle kannustavan provisiopalkan lisäksi OP- ryhmän monet henkilöstöedut, puhelinedun ja matkakorvauksen työajosta. Alkuaikana maksamme kiinteää peruspalkkaa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Mäkitalo, 044 785 2644.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2020. Älä jätä hakemustasi kuitenkaan viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.

 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet.

 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.