(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/Kiinteistönvälittäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

OP Koti Etelä-Häme toimii Hattulan, Hausjärven, Hämeenlinnan, Lopen ja Riihimäen alueilla. Yhdessä Etelä-Hämeen Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla.

 

Toimintamme kasvaessa haemme Hämeenlinnaan tai Riihimäelle

 

MYYNTINEUVOTTELIJAA / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

 

Tehtävästä

 

Kiinteistönvälitys on myyntityötä, jossa mahdollistat työlläsi myyjien ja ostajien asumisen unelmia. Tässä tehtävässä hankit toimeksiantoja myytävistä kohteista, tapaat asiakkaita, esittelet ja myyt kohteita, järjestät myyntitilaisuuksia, markkinoit sekä kohteita että palveluitamme ja hoidat hallinnollisia asioita liittyen myynteihisi. Olemme vahva tiimi, jossa kaveria autetaan ja iloitaan myös yhteisesti onnistumisista.

 

Sinusta

 

Olet valmis käärimään hihasi ja työskentelemään pitkäjänteisesti kiinteistönvälityksen ja myynnin parissa. Meille asiakas on aina tärkein ja nautitkin ihmisten parissa työskentelystä. Verkostoitumiskykysi ja sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja olet loistava asiakaspalvelija. Tunnistat myös uusia mahdollisuuksia ja opit mielelläsi uutta. Porukkaamme sopeutuu hyvin huumorintajuinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastaa itseään. Näemme eduksi some-osaamisen tai halun ottaa digitaaliset työkalut osaksi työtä. Arvostamme LKV-tutkintoa, mutta koulutamme myös tarvittaessa vahvan myyntitaustan omaavan henkilön. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja työpisteesi voi sijaita joko Hämeenlinnassa tai Riihimäellä.

 

Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen - ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

 

Me tarjoamme

 

Tarjoamme haastavan ja innostavan urapolun alan vahvalla toimijalla. Koulutamme sinut tarvittaessa myyntineuvottelijasta kiinteistönvälittäjäksi ja annamme tukea osaamisesi karttumiseen. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut ja myyntiin kannustavan provisio-palkkauksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Etelä-Hämeen toimitusjohtaja Eine Kuisma-Saario, puh. 0503995995.

 

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.9.2020. Mainitsethan hakemuksessasi toivoisitko työpöytäsi sijaitsevan Hämeenlinnan vai Riihimäen toimistolla.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.