(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/Kiinteistönvälittäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV tarjoaa asiakkailleen kiinteistövälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Yhdessä Etelä-Karjalan Osuuspankkien kanssa tarjoamme maakunnassamme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

  

 

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan alueella toimivaa

 

MYYNTINEUVOTTELIJAA/KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄÄ

 

Tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta. Monipuolinen työpäiväsi koostuu pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen myynnistä sekä arvioinnista. Herätät luottamusta asenteellasi ja asiakaslähtöisellä työotteellasi. Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita.

 

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Odotamme sinulta aktiivista myynnillistä asennetta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää kokemusta kiinteistövälityksestä, mutta odotamme sinulta aitoa halua myyntityöhön. Ansioluettelostasi voikin jo löytyä kirjainyhdistelmät LKV tai KiAT. Luemme valmiin tutkinnon eduksi, mutta olennaisinta on valmius suorittaa LKV töiden ohella ja että sinulta löytyy oikeaa asennetta ja olet muutoin sopiva lisä tiimiimme. Hallitset erilaiset somekanavat ja osaat hyödyntää niitä työssäsi.

 

Olet energinen ja lannistumaton persoona, jolla on halu menestyä sekä tuottaa onnistuneita asiakaskohtaamisia. Nautit asiakastyöstä ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Osaat mukauttaa toimintatapasi erilaisissa kohtaamisissa asiakkaan tilanteen mukaan. Kuvaat itseäsi itseohjautuvaksi ja nautit oman työsi ja kalenterisi johtamisesta. Olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja pystyt omaksumaan asioita nopeasti. Myyntityössä sinua auttaa tavoitteellinen työskentelytapasi. Arvostamme tietämystäsi toiminta-alueesta ja markkinasta.

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme Etelä-Karjalassa merkittävän kokoinen toimija ja alan digitaalisen uudistumisen edelläkävijä. Saat meiltä modernit työvälineet ja työkaveriksesi tiimimme, jolla on vahvaa asiantuntemusta ja pitkää kokemusta. Puhallamme yhteen hiileen ja annamme jokaisen yksilön loistaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä lisäksi hyvät henkilöstöedut.

 

Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa Etelä-Karjalan Osuuspankkien kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin asuntokauppoihin saman katon alta.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinteistövälityksen kokenut konkari tai alan nouseva tähti - haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.9. mennessä osoitteessa op-careers.fi ja kerro meille, miksi olisit oiva valinta tähän tehtävään.

 

Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Toimitusjohtaja Mia Savolainen vastaa mielellään kysymyksiisi (parhaiten Mian tavoittaa ma-pe klo: 10.00-16.00 numerosta 0503525839).

 

 

 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.