(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/asiakaspalveluhenkilö asuntovuokraukseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

ASUNTOVUOKRAUKSEEN MYYNTINEUVOTTELIJAA/ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ

Etsimme kauppakeskus Triplaan avattavaan YIT asuntovuokrauksen toimipisteeseemme myyntineuvottelijaa/asiakaspalveluhenkilöä. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän asuntojemme vuokraustoiminnan parissa pääkaupunkiseudulla. 

Myyntineuvottelijana/asiakaspalveluhenkilönä tehtäväsi on helpottaa sijoittaja-asiakkaidemme elämää sekä saattaa ihmiset ja kodit yhteen - löytää asiakkaillemme sopivin YIT vuokrakoti ja päinvastoin. Tehtävässä esittelet asuntoja asiakkaille, ja valitset vuokralaiset koteihin. Huolehdit vuokrasopimuksen laatimisesta ja allekirjoituksista, ja luovutat asunnot vuokralaisille. Hallinnoit vuokrattaviin asuntoihin liittyviä tietoja ja vuokrausehtoja, saamiamme toimeksiantoja sekä laadit vuokra-asuntoilmoituksia. Pidät tiiviisti yhteyttä myös asuntojen vuokranantajien kanssa ja varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen heille. 

Osana monipuolista tehtävääsi huolehdit myös tarvittaessa Triplaan avattavan showroomin päivystys- ja asiakaspalvelutyöstä. Myös tässä tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja palvelet asiakkaita vuokrauksen lisäksi  asuntomyyntiin, materiaalivalintoihin ja muutostöihin liittyen. Roolissasi ymmärrät asiakkaan olevan kaiken toimintamme keskiössä. Tehtävä edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä. 

Oletko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme unelmien kotien tekijöidemme joukkoon kokenutta vuokrauksen tai myynnin osaajaa. Sinulla on yli 5 vuoden työkokemus, pidät asiakastyöstä, osaat keskittyä tekemisessä olennaiseen ja sinulla on kyky viedä asiat päätökseen. Sinulla on vahva osaaminen asiakkuuksien hoitamisesta ja erinomainen asiakaspalvelu on aina työssäsi ykkösprioriteetti. Pystyt hyödyntämään digitaalisia kanavia työssäsi. Huolehdit ammattitaitoisesti asiakasneuvotteluista ja saatat ne päämäärätietoisesti maaliin.


Hae tehtävään 15.9.2019 mennessä alla olevasta linkistä!