Myyntineuvottelija
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme nyt kasvun vahvistukseksi Lumon Suomi Oy:lle Kouvolaan ahkeraa ja tavoitteellista

Myyntineuvottelijaa   Myyntineuvottelijana myyt Lumon huoltopalvelua olemassa oleville BtoB- asiakkaillemme. Työ on pääsääntöisesti puhelimitse tehtävää puhelinmyyntityötä ja olet osa iloista ja energistä myyntitiimiä. Työskentely tapahtuu lähtökohtaisesti toimistollamme arkisin klo 8 -18 välisenä aikana ja perehdytysjakson jälkeen myös ajoittainen etätyö on meillä mahdollista. Tehtävä on vakituinen sekä koko-aikainen ja alkaa mahdollisimman pian. 

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Puhelimessa tehtävä huoltomyynti Lumonin projektiliiketoiminnan asiakkaille ja yhteydenottopyyntöjen hoitaminen nykyaikaisilla välineillä
  • Asiakkaiden hoito ja lisämyynti olemassa oleville asiakkaille

Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu tehdä tuloksellista myyntityötä ja hyvää asiakaspalvelua. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja myynti on lähellä sydäntäsi. Kielitaito ja toisen asteen ammatillinen tutkinto katsotaan hakijan eduksi. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätön, sillä saat kattavan tuen ja perehdytyksen tehtävään. 

Osoittamalla potentiaalisi voit edetä meillä myös muihin tehtäviin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen, ja meillä on työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki -, tule mukaan huipputiimiin!

Tule rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa ja lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Oskari Hyttinen, 0400 522 096 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510553
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola