Myyntineuvottelija
If

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2021

Voisi kai sitä kutsua myyntineuvottelijaksi.  

Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa. 

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun asiakas rakennuttaa talon, aloittaa uuden harrastuksen tai lähtee tutkimaan uusia matkakohteita, on tärkeää olla suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Olemme asiakkaan rinnalla, kun moottoripyörän avaimet vaihtavat omistajaa, tai kun laukku pakataan seuraavaa matkaa varten. Autamme asiakkaitamme rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän unelmiensa toteuttamiseksi. 

Tehtäväsi  

Etsimme tulevaisuuden vakuutusalan ammattilaisia proaktiiviseen myyntityöhön. Käyt yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen henkilökohtaiset vakuutustarpeensa ja varmistat hänelle oikean turvan - sekä päivittäistä elämää että tulevaisuuden rakentamista varten. Tavoittelet työssäsi aina erinomaista asiakaskokemusta jokaiselle asiakkaallesi ja pidät huolen, että heidän vakuutusturvansa on oikea. Työssäsi kontaktoit henkilöasiakkaita puhelimitse vauhdikkaassa Customer Center -ympäristössä ja käytössäsi on erinomaiset sähköiset työvälineet. 

Tiimisi  

Meillä pääset mukaan ammattitaitoiseen myyntineuvottelijoiden joukkoon. Olet osa noin 80 henkilön myyntiorganisaatiota, jossa jokaisen työpanoksella on valtava merkitys Ifin menestyksessä ja asiakkaidemme sujuvan arjen mahdollistajana. Työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitamme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Kanssamme saat työkaveriesi ja esihenkilösi tuen ja kannustuksen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen menestyksekkääseen myyntityöhön. Lupaamme huippuluokan välineet kehittää omaa myyntiosaamistasi ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Pääset myös osaksi Pohjoismaiden suurinta vakuutusyhtiötä ja matkallemme kohti parasta työpaikkaa. 

Kuka olet?  

Arvostamme erilaisia kokemustaustoja. Voit olla jo kokeneempi myynnin ammattilainen tai urasi alkuvaiheilla. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaista, sekä olet valmis tekemään kovasti töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on vahva tahto löytää asiakkaille oikeat ratkaisut. Edellytämme halua kehittää ja kehittyä, olethan siis valmis heittäytymään uusiin asioihin. Koska olemme digitaalinen edelläkävijä alallamme ja vauhdilla kehittyvä yritys, on tärkeää, että suhtaudut avoimesti muutoksiin.

Sinulla on myös:

  • Tarvittava kielitaito. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi. Englannin ja ruotsin osaaminen on eduksesi.  

Käytännön asiat ja lisätiedot   

Aloitus: Syys-lokakuussa   

Sijainti: Espoo tai Turku. Työtä on mahdollista tehdä myös joustavasti osin etänä. 

Työsuhde: Vakituinen  

Viimeinen hakupäivä: 30.9.2021

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Riikka Virtaan +358 50 424 5938 klo 12-14 välillä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli toimithan nopeasti.  

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että hakija läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkastuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä. Lisäksi hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot