(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Me Lyrecolla uskomme sloganiimme "working together for tomorrow". Tällä tarkoitamme halua jatkuvaan kehittämiseen niin työntekijöiden osaamisessa, asiakassuhteissa kuin koko liiketoiminnassamme. Vaalimme työntekijää arvostavaa yrityskulttuuria, joka näyttäytyy työntekijän haluna tehdä parhaansa. Arvomme intohimo, erinomaisuus, kunnioitus ja ketteryys näkyvät aidosti arjessamme. Tulevaisuutemme näyttää loistavalta, sillä meillä on juuri oikea sekoitus ihmisiä, teknologiaa ja yhteiskuntavastuuta.

 

Haemme iloiseen joukkoomme sinua

Myyntineuvottelija

 

Haluatko mukaan oppimaan ja kasvamaan myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

  • ahkeraa asennetta ja halua menestyä
  • halua ja intoa oppia uutta myynnin parissa
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • periksiantamattomuutta
  • kykyä suunnitella päiväsi itsenäisesti ja ohjata itsesi kohti asetettuja tavoitteita
  • rohkeutta kohdata uusia asiakkaita puhelimitse
  • jonkin verran kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja uusasiakashankinnasta

 

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ihmisiä, joilla on vahva luottamus omaan osaamiseensa ja jotka ovat valmiita kehittymään muuttuvan työn mukana. Nautit haasteista ja otat mahdolliset vastoinkäymiset oppimistilanteina. Positiivisuus on sinulle muutakin kuin sana – se näkyy niin asenteessasi kuin toiminnassasikin.

 

Tehtävänäsi on vastata itsenäisesti alueesi pk-asiakkuuksista ja kehittää yhteistyötä heidän kanssaan. Olennainen osa työtehtävääsi on myös uusasiakashankinta omalla myyntialueellasi. Asiakkainamme on yrityksiä usealta eri toimialalta, joten osaat myös huomioida toimialojen erilaiset piirteet ja tarpeet. Toimipaikkasi voi olla Jyväskylässä tai Vantaalla.

 

Me Lyrecolla luotamme siihen, että tähtäät aina erinomaisiin tuloksiin. Tarjoamme sinulle laajan tukiverkon, joka koostuu monen eri alan ammattilaisista mm. asiakaspalvelun, markkinoinnin ja logistiikan aloilta. Lisäksi työsi tukena ovat onnistumiseesi sitoutuneet esimiehet sekä Lyrecon alati kehittyvä muu organisaatio.

 

Kiitokseksi panostuksestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä myynnin huippuosaajaksi. Koulutamme myyntihenkilöstämme jatkuvasti. Palkkamallimme koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta. Olet osa kasvuyritystä ja työskentelet mielenkiintoisessa, kansainvälisessä ja innovatiivisessa työympäristössä. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana.

 

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman, myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen asiakkaidenhoitomalli luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. Meillä Lyrecolla jokainen on tärkeä ja arvostettu, ja työskentelemme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Aviapolisalueella.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001356 tai heidi.lindberg@lyreco.com ja Sales Manager Jari Lindholm 010 5001350 tai jari.lindholm@lyreco.com

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 1.3.2021 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow