Myyntineuvottelija
Suomen Luontaistuote Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Vuoden 2021 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

 

Tarjoamme mukavan kesätyön myyntiprojektien parissa.

Työkuvasi on myydä ja markkinoida Suomen Luontaistuotteen valmisteita puhelimitse. Tehtävääsi saat kattavan koulutuksen ja tehokkaat työvälineet. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä intoa oppia uutta. Projektin keskituntiansio on 13e/h. Meillä on myös myös muita mielenkiintoisia myyntiprojekteja!

Meillä parannat ihmisten hyvinvointia ja edistät heidän terveyttään, sekä tienaat itsellesi samalla rahaa. Tuotteemme ovat Suomessa valmistettu, sekä meille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Saat kahden kuukauden työskentelystä arvioidun myynnin ja markkinoinnin koulutustodistuksen, jota voit hyödyntää tulevissa työnhauissa. Kesällä pidämme myös paljon kisoja, joissa palkintoina on mm. lahjakortteja ja tavarapalkintoja.

Varmista kesätyöpaikka itsellesi nyt! Voit myös hakea osa-aikatyötä keväälle koulun ohelle.

Tutustu meihin nettisivuillamme ja käy jättämässä hakemus osoitteessa https://www.suomenluontaistuote.fi/rekrytointi/ tai lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen turku@aaa-palvelut.fi tai soita Nikolle 040 561 0894

https://www.suomenluontaistuote.fi/

https://www.instagram.com/aaapalvelutoy/

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot