(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
F9 Distribution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Etsimme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme

Myyntineuvottelijaa

työskentelemään osana Retail –myyntitiimiä. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi sisältävät jälleenmyyjäasiakkaidemme ajankohtaisten ostotarpeiden kartoittamista sekä tarjousten laatimista yhdessä muun myyntitiimin ja tuotemarkkinoinnin kanssa. Tuotemyynnin lisäksi markkinoit asiakkaille F9-palveluita ja luot toimivia palveluratkaisuja tilanteen mukaan. Vastaat itse oman myyntityösi suunnittelusta, joten odotamme sinulta itsenäistä työotetta ja hyvää kykyä hallita kokonaisuuksia.   

Aktiivisen myyntityön lisäksi hoidat myös yleisiä asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostitse sekä chat –palvelun välityksellä. Vastailet asiakkaiden selvityspyyntöihin ja toimit näin linkkinä muiden F9 –osastojen kanssa. Työpäiväsi sisältävät myös rutiinitehtäviä kuten myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa, sekä asiakastietojen päivitystä. Myyntineuvottelijana sinulle tulevat tutuksi niin tuotteet kuin myös it-alan suurimmat toimijat. 

Minkälaista henkilöä etsimme? 

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) tai kokemusta vastaavanlaisista myynnin tehtävistä. Edellytämme hakijalta hyvää kielitaitoa ja valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita sekä myyntitarjouksia tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Myös ruotsin kielitaidon katsomme eduksi. 

Odotamme sinulta myös aktiivista ja myynnillistä työotetta, sekä intoa kehittyä ja oppia uutta. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavat ja mukavat työkaverit. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja toimeen tartuvaa asennetta, sekä vastuullista ja huolellista työotetta myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kasvavan ja kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Tarjoamme sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet edetä tehtävissäsi, sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 07.02.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike.