(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama kaakkoissuomalainen energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 120 miljoonaa euroa ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa.  Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Elimäellä ja Kotkassa.

Yli 150 000 asukkaan jakelualueena ja yli 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä kuulumme Suomen suurimpien sähköyhtiöiden joukkoon. KSOY on kehittyvä ja uudistumiskykyinen yhtiö, ja henkilöstömme on osaavaa, innostunutta ja motivoitunutta. Työyhteisömme on nykyaikainen ja työskentelytapamme ovat joustavia.

Strategiamme mukaisesti tuotamme ja tarjoamme puhtaasti parasta energiapalvelua - tule mukaan innostavaan ja energiseen työyhteisöömme!

Etsimme nyt Kymenlaakson Sähkön Kotkan toimipisteeseen

MYYNTINEUVOTTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi sisältyvät monipuolisesti sähköpalveluiden myynti sekä asiakkaiden opastus ja neuvonta sähkön myynti ja siirtoasioissa. Palvelet asiakkaita monikanavaisesti mm. puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Kontaktoit yrityksen asiakaskuntaa päivittäin pitäen hyvää huolta heidän sähkösopimusasioistaan.

Hakemamme henkilö on reipas ja iloinen asiakaspalveluosaaja. Olet kenties hankkinut jo kannuksia myyntityössä tai ehkä olet vasta matkalla myynnin ammattilaiseksi. Asenne ratkaisee, miten hyvin sovit tiimiimme!

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on edellä mainitun lisäksi kaupallinen koulutus, pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi myös englanniksi (muut kielet luetaan eduksi) sekä arvostat kokopäivätyötä maineikkaassa 102-vuotiaassa sähköyhtiössä. Tehtävä edellyttää sujuvia IT-taitoja ja halua oppia myös uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen päivätyön voimakkaasti uudistuvalla toimialalla mukavassa työyhteisössä. Työpisteesi sijaitsee Kotkan keskustassa hyvien yhteyksien äärellä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja työt alkavat kattavalla perehdyttämisjaksolla, jonka aikana KSOY:n tuotteet ja palvelut tulevat tutuiksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, tanja.hakkinen@go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.