(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Helgen Siivouspalvelu Oy

Helgen Siivouspalvelut Oy on tarjonnut siivouspalveluita luotettavasti ja kustannustehokkaasti Heinolan alueella kotitalouksille ja yrityksille jo vuodesta 2007 lähtien.

Tiimimme osaaminen on haettu pitkällä kokemuksella ja ajatuksen kanssa jotta pystyisimme tarjoamaan asiakkaille vain parhaan mahdollisen lopputuloksen. Keskeistä toiminnassamme on nopeus, asiakaskeskeisyys ja laadukas työnjälki.

Siivouspalvelumme huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtauspalvelusta ja viihtyvyydestä. Asiakkainamme ovat niin yritykset, kiinteistöyhtiöt ja tehtaat kuin yksityisetkin.

TOIMENKUVA

Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta myyntineuvottelijaa Helgen Siivoupalvelu Oy:lle Heinolaan. Vastuualueellasi ovat uusien asiakkaiden kontaktointi, tarjoukset ja asiakaskäynnit. Toimit läheisessä yhteistyössä sekä raportoit suoraan yrittäjälle.

Työt alkavat Eezyn VMP:n kautta mutta kun valittu henkilö on näyttänyt kyntensä, niin asiakas on valmis rekrytoimaan henkilön vakituiseen työsuhteeseen.

ODOTAMME SINULTA

Emme vaadi välttämättä laajaa kokemusta tai koulutusta alalta. Arvostamme reipasta asennetta ja otetta työntekoon. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus myyntityöstä katsotaan isoksi eduksi.

- myyntihenkisyyttä, halua kehittää asiakkuuksia sekä myös itseäsi
- luontaista asiakaspalvelutaitoa ja positiivista asennetta, huumoria unohtamatta
- paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja
- itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa
- joustavuutta
- hyviä verkostoitumistaitoja

MUUTA

Työsi tukena sinulla on tarvittavat työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi, luotettavan sekä välittävän työilmapiirin.
Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP Lahti puh. 03873200, ma-pe klo 9-15 välillä. Lähetä hakemuksesi lisättynä cv ja palkkatoive osoitteeseen lahti.vmp@eezy.fi. Hakemukset otsikolla "myyntineuvottelija".

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.