(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna

Haemme nyt Turkuun kesätyöntekijöitä Asiakaspalvelumme myyntitiimiin puhelimitse tapahtuvaan myyntityöhön vähittäiskauppa – ja food service -asiakkaidemme pariin. Töiden aloitus tapahtuu toukokuussa ja töitä on tarjolla elo-syyskuulle saakka. Palveluaikamme on arkisin 7.30 – 15.30.

Odotamme sinulta: 

•Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen

•Yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

•Huolellisuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta 

•Kykyä toimia itsenäisesti 

•Hyviä it-taitoja

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

Sinä voit odottaa meiltä:  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta, vähittäiskaupan ja food service -toimijoista sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja:

Aloitamme kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Miten haen?

Hae kausi – ja kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat  28.2.2021 mennessä.  Liitä mukaan myös ansioluettelosi.