Myyntineuvottelija
Oomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oomi Energia etsii innokkaita tyyppejä myynnin pariin.

Etsimme MYYNTINEUVOTTELIJOITA Oomi Energialle sähkönmyyntiin.

Oletko positiivinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, joka rakastaa asiakkaiden kohtaamista ja tuloksen tekemistä? Oletko innostunut ja idearikas tekijä, joka uskaltaa tarttua rohkeasti haasteisiin? Voit olla etsimämme myyntineuvottelija!

Myyntineuvottelijana vastaat itsenäisesti laadukkaan myyntiprosessien hoitamisesta ensikontaktista kauppojen päättämiseen. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämmen asia. Päivittäisessä työssäsi tapaat asiakkaita sekä puhelimitse että henkilökohtaisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi! Aktiivisuus, rohkeus, tavoitteellisuus sekä ideointikyky antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tehtävässä. Arvostamme lisäksi itsenäistä ja itseohjautuvaa työskentelytapaa.

Oomilla hyvä työilmapiiri on sydämen asia, joten etsimme joukkoomme huumorintajuista ja reiluja työkavereita.

Tukenasi on hiotut konseptit ja vahva tuki tiimiltä sekä tiimiesimieheltäsi. Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävässä on kiinteä tuntipalkka, jonka päälle saat provisiot myyntiesi mukaan. Annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin. Työtunteja on 30h viikossa ja toistaiseksi voimassaoleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Hyppää mukaan Oomin ja Baronan matkaan!

Laitathan hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400795
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu