Myyntineuvottelija
Vakka-Suomen Puhelin

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme nyt tiimiimme uutta MYYNTINEUVOTTELIJAA. Tehtävänäsi on valokuituliittymien kuluttajamyynti pääosin Vakka-Suomen alueella.

Hakemallamme henkilöllä on valmius työskennellä ja kohdata asiakkaita muun muassa puhelimitse, erilaisissa tapahtumissa sekä kuluttajien kotona. Hakijalta toivotaan positiivista luonnetta ja aktiivista myyntiotetta: Myyjänä osallistut myös alueellisten myynti- ja markkinointitapahtumien sekä tempausten suunnitteluun ja toteutukseen. Koska työtä tehdään myös tapahtumissa ja myyntiständeillä, toimit luontevasti myös näissä tilanteissa.

Toivomme lisäksi:

  • Useamman vuoden kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
  • Luovuutta löytää asiakkaille oikeat palvelut ja rohkeutta saattaa kaupat maaliin
  • Tavoitteellista asennetta
  • Omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa

Aikaisempi kokemus liittymäpalvelujen tai kodin palveluiden myynnistä katsotaan eduksi. Arvostamme Vakka-Suomen aluetuntemusta sekä teknistä ymmärrystä valokuituverkosta.

Tarjoamme:

  • KIlpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaa työhön
  • Ura- ja kehittymismahdollisuuksia

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus koostuu perusosasta sekä myyntiprovisiosta ja työssä sovelletaan ICT-alan työehtosopimusta. Tehtävä on vakituinen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vyyryläinen, p. 0400 388 882 (to 19.11. tai to 26.11. klo 14-15.30) tai pasi.vyyrylainen@vsp.fi 

Haku alkaa 6. marraskuuta 2020 ja päättyy 4. joulukuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot