(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme MyyntiCenteriin reipasta myyntineuvottelijaa / asiakaspalvelijaa. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, palvelujen myynti ja jälkimarkkinointi. Työ on säännöllistä päivätyötä maanantaista perjantaihin, 7,5h / päivä.

Odotamme sinulta
Kaupallinen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne puhelimitse ja sähköpostitse tehtävään asiakaspalvelutyöhön. Odotamme sinulta positiivisuutta, reippautta sekä sinnikkyyttä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Toimit mielelläsi itsenäisesti, mutta tiimin tavoitteisiin sitoutuen.

Tule mukaan energiseen tiimiin saamaan erinomaista työkokemusta arvostetussa yrityksessä ja asiakaspalvelutehtävistä. Odotamme, että voit työskennellä mielellään jo heinäkuun puolesta välistä alkaen, mutta viimeistään elokuun alusta. Jos etsit vakinaistuvaa työtä, voi tässä työssä avautua sinulle myös mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille kuuden kuukauden jälkeen.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.eezy.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6kk

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 055354344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.07.2020 mennessä.