(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
AAA-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Vuoden 2020 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!


AAA-Palvelut on telemarkkinointiyritys, joka panostaa hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Töissä pitää olla hauskaa ja mukavaa, joten meillä varmasti viihtyy.  Teemme töitä suurella sydämellä ja myyntihullulla asenteella, joten tiedämme tekevämme sinustakin myyjän. Tämän lisäksi maksamme alan parhaimpiin kuuluvaa palkkaa (kta 12e/h), palkkakattoa ei ole. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä intoa oppia uutta.

Myymme laajaa valikoimaa alansa johtavia tuotteita, esimerkiksi aikakausilehtiä ja luontaistuotteita asiakkaille, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa tuotteita kohtaan.
Projektimme ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia sekä työilmapiirimme on reilu ja kannustava. Kesällä pidämme myös paljon kisoja, joissa palkintoina on mm. lahjakortteja ja tavarapalkintoja!

Saat kahden kuukauden työskentelystä arvioidun myynnin ja markkinoinnin koulutustodistuksen, jota voit hyödyntää tulevissa työnhauissa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020-kampanjassa ja lisäksi meillä on Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että kuulumme suomalaisten yritysten ykkösluokkaan.
 

Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluat sopia työhaastattelun soita Niko puh. 0405610894
Käy tutustumassa nettisivuillamme ja lähetä hakemus osoitteessa www.aaa-palvelut.fi tai lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen turku@aaa-palvelut.fi

Voit myös varmistaa itsellesi osa-aikatyön syksylle, kysy lisää!

https://www.aaa-palvelut.fi

https://www.suomenluontaistuote.fi/

https://www.instagram.com/aaapalvelutoy/

https://www.facebook.com/AAApalvelut/