(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
OP Koti Päijät-Häme Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alla.

Haaveiletko työstä kiinteistönvälitysalalla? Jos sinulla on palava halu työskennellä ihmisten kanssa ja myydä koteja, ota meihin yhteyttä heti!

Etsimme nyt OP Koti Päijät-Hämeeseen Lahteen 3-4 henkilöä koulutettavaksi kiinteistönvälittäjän tehtävään. Koulutus käynnistyy heti kun sopivat myyntineuvottelijat ovat löytyneet.

Myyntineuvotelijana OP Kodissa

  • Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita ja kartoitat heidän asumisen unelmiaan
  • Vierailet kodeissa tekemässä myyntihankintaa ja esittelemässä koteja ostajille
  • Autat asiakkaita löytämään heille sopivan kodin
  • Huolehdit myytävien kotien tietojen syöttämisestä järjestelmään ja myyntiasiakirjojen valmistelusta

Työssäsi sinulla on vahva myyntisihteerin ja myyntijohtajan valmentava tuki. Työ on haastavaa, mutta todella palkitsevaa. Viikkotyömääräsi on n. 40 tuntia ja vapaapäiväsi vaihtelevat itse suunnittelemasi kalenterin mukaan. Fiksusti tekemällä olet voittajaruudussa! 

Tarjoamme sinulle

OP Koti tarjoaa helmi duunin, joustavat työpäivät ja hyvät tulot! Sinulle, joka haluat oppia, haluamme antaa kaiken opin ja avun menestyksesi tueksi. Kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä työssäsi.

Fiksusti tekevälle on tarjolla hyvä palkka, ei provisiokattoa. OP Kodissa saat kannustavan provision ja OP:n brändi tukee sinua menestyksessäsi. 

Työn mukana saat erinomaiset edut ja etenemismahdollisuudet. Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi laina-, vakuutus- ja muut pankkipalvelut ovat käytettävissäsi henkilökuntahintaan.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla, miksi juuri Sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Lähetäthän hakemuksesi op-careers.fi- sivuston kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi menestyjien joukossa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Heikki Raitanen 040 664 7570.