Myyntineuvottelija
Allas Sea Pool

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Allas Sea Pool etsii B2B myyntineuvottelijaa

 

Allas Sea Pool on kauppatorin kupeessa oleva merikylpylä joka tarjoaa uintia, saunomista, ravintolapalveluita ja monipuolista hyvinvointia Itämeren äärellä sekä kaupunkilaisille että matkailijoille.  Kolmen uima-altaan, kolmen saunan, kahvilan, ravintolan, valtavan terassialueen ja kokoustilojen kokonaisuus työllistää sesonkiaikaan yli 50 työntekijää ja palvelee satoja ihmisiä vuoden jokaisena päivänä.

 

Etsimme nyt Allas Sea Poolin myyntitiimiin myyntineuvottelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos olet ulospäinsuuntautunut ja tulosorientoitunut henkilö, Altaan myyntitiimissä on paikka sinulle!

 

Myyntineuvottelijana ja osana konsernin myyntitiimiä myyt Allas Sea Poolin monipuolisia tiloja ja palveluja yrityksille ja yhteisöille. Peruspalvelujen eli uimisen ja saunomisen lisäksi palveluvalikoimassa on yksityinen tilaussauna, kokous- ja ryhmätiloja, hyvinvointipalveluja, tapahtumia sekä näihin sopivaa ruokaa ja juomaa. Vastuullasi on mm. tarjouspyyntöihin vastaaminen, uusien asiakkaiden kontaktoiminen ja asiakassuhteiden rakentaminen sekä ylläpito.  Raportoit myyntijohtajalle ja toimitusjohtajalle.

 

Odotamme sinulta itsenäistä otetta, tulostavoitteellisuutta ja halua kehittyä myyntityössä. Pidät ihmisten kohtaamisesta ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Kaupallinen tausta auttaa työssä menestymisessä. Onnistumisen edellytyksiä lisää myös se, jos olet itse innostunut liikkumisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

 

Edellytämme:

 

Aiempaa kokemusta B2B myyntityöstä

Tuloshakuisuutta

Paineensietokykyä

Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muut kielet eduksi

Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä useita asioita eteenpäin samanaikaisesti

Matkailu- ja hotellialan kokemus ja niiden myynti – ja varausjärjestelmien tuntemus lasketaan eduksi

 

Tarjoamme:

 

Työn pääkaupunkiseudun merkittävimmässä kaupunkikulttuurikohteessa

Ainutlaatuisen työympäristön henkilöstöetuineen ja loistavat työkaverit

Mahdollisuuden kehittyä myyjänä

Haastavan ja monipuolisen työnkuvan

Tulospalkkauksen

 

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jonka kesto on vähintään 12 kk (alkaen viimeistään 1.4 2020). Tarjoamme peruspalkan ja provision. Edellytämme kahden viikon mittaista harjoittelujaksoa.

 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen pian, kuitenkin viimeistään 20.2.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Urban Oy:n myyntijohtaja Janne Leskinen puh. 0400300930 13.2 klo 13-15 ja 18.2 klo 13-15.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339099
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Janne Leskinen