(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme nyt Hämeenlinnan Lumo -kotikeskukseemme energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja markkinointi, verkkokauppakanavaa hyödyntäen. Osallistut asuntojen vuokraukseen liittyvään asiakaspalveluun. Asuntojen ennakkotarkastukset sekä asuntoesittelyt kuuluvat myös työtehtäviisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa sekä kykyä ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Työpanoksellasi on suora vaikutus koko tiimin tulokseen, mutta ymmärrät, että yhdessä tekemällä lopputulos on vielä parempi. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta tarvittaessa työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon! Olet osa iloista kuuden hengen Hämeenlinnan Lumo -kotikeskuksen tiimiä!

Tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.8.20 saakka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta, tehokasta ja ripeää työskentelytapaa ja kykyä mukautua muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimiimme sopiva henkilö, jos sinulla on myynnillinen ote, aito halu käydä kauppaa ja onnistua asiakkaiden kanssa sekä rohkeutta uudistaa. Tehtävä soveltuu tiimipelaajalle, jolla on kuitenkin kyky työskennellä itsenäisesti. Lisäksi edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto

• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä, pilkettä silmäkulmassa ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa

• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa

• hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 hengen energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (myyntineuvottelijan tehtävän HAY -luokka on 13). Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Birger Jaarlin katu 13, 13100 Hämeenlinna.

Tule mukaan iloiseen tiimiimme, jossa asiat sujuu! Ole rohkea, kysy lisää ja hae!

Jätä hakemuksesi viimeistään 5.2.20 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jarkko Ollikainen ma 3.2. klo 12-16, p. 020 508 4236

Hae meille täältä: https://kojamo.fi/avoimet-tyopaikat/  

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!