(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahden keskustaan, uuteen nykyaikaiseen puhelinpalveluyritykseen

 osa-aikaisia MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Työssä tulet toimimaan pääosin aikakausijulkaisujen myynnissä, mutta mahdollisesti myös ratkaisumyynnin-, asiakaspalvelun sekä back-office-palveluiden parissa. 

Tarjoamme joustavat työajat, pohja + provisiomallisen palkkauksen sekä mukavan työn modernissa puhelinpalvelualan yrityksessä Lahden ydinkeskustassa! 

Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätön, sillä perehdytämme tehtävään perusteellisesti. Riittää että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeisen asenteen sekä asiakaslähtöisen ajattelutavan! Työ sopii hyvin esimerkiksi myyntiuraa aloittelevalle tulevalle huippumyyjälle!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olethan ainakin 16 vuotta täyttänyt. 

Lisätietoja paikasta antaa Henkilöstöpalvelu Heimo - Noora Pöyhönen, 044 777 5104, noora.poyhonen@hpheimo.fi

Adjutor on vuodesta 1997 toiminut puhelinpalveluyritys. Palveluitamme ovat myynti- ja asiakaspalvelu sekä back-office-palvelut.