(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Haluaisitko työskennellä menestyksekkäässä, 170-vuotiaassa perheyrityksessä, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja ruokitaan innovatiivista työilmapiiriä? Miltä kuulostaisi liittyä osaksi Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi valitun Lindströmin tarinaa? Etsimme nyt myyntineuvottelijaa Pohjois-Suomen tulosyksikköömme.

Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen asiakkaiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista aina kaupan päättämiseen saakka. Työskentelet Oulun, Pyhäjoen ja Kajaanin alueella ja toimistosi sijaitsee Oulussa.

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Tästä syystä meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellista on, että olet luonteva verkostoituja ja että sinulla on uskallusta kontaktoida uusia ihmisiä. Näitä taitoja olet hyödyntänyt aiemmissa työtehtävissäsi, joissa olet jo päässyt hiomaan myyntitekniikkaasi tuloksellisen B2B-myynnin parissa. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja tuloksekkaasti omalla myyntialueellasi ja sinulta löytyy myyntiprosessin edellyttämää sinnikkyyttä ja energisyyttä. Ensiarvoisen tärkeää on halu menestyä ja kehittyä myynnin parissa sekä kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle vahvat ja toimivat konseptit, jotka antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi myynnin tekijänä. Tulet meillä kehittymään työssäsi sekä rakentamaan asiantuntemustasi myynnin parissa. Meiltä saat työtehtävän vakavaraisessa, vastuullisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti, ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Saat tueksesi innostavan esimiehen, jonka tehtävänä on mahdollistaa sinun kehittymisesi ja onnistumisesi. Vaikka olemme jo suuryritys, toimintaamme leimaa ihmisläheisyys. Uskomme, että arvostat myös matalaa hierarkiaamme sekä mutkatonta yrityskulttuuriamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lindström Oy, Pasi Harmainen puh. 0400-922773

Huomioithan, että hakemusten käsittely alkaa jo hakuaikana.