(Poistunut julkaisusta)

MYYNTINEUVOTTELIJA
Vuokraturva Oy/Myyntiturva

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Asumisen ilmiöt kiinnostavat sinua ja tykkäät tehdä liikkuvaa työtä asiakkaiden parissa. Arvostat työssäsi haasteita ja vaihtelua, etkä halua, että jokainen uusi työpäivä on pelkästään kopio edellisestä.

Olet työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen. Arvostat kunnon pohjapalkkaa, mutta myös mahdollisuutta vaikuttaa omalla työpanoksellasi ansioihisi. Olet yhtä aikaa itsenäinen ja hyvään tiimityöhön kykenevä. Olet järjestelmällinen, ja useampikin naru pysyy yhtä aikaa käsissäsi.

Arvostat vakavaraista työnantajaa. Hyvä maine, osaava henkilökunta ja tehokas markkinointi ovat luoneet Myyntiturvalle vankan asiakaskunnan. Myyntineuvottelijat eivät hanki toimeksiantoja kylmäsoitoilla, kuten useimmilla kilpailijoilla, vaan palvelustamme kiinnostuneet asiakkaat ovat meihin itse yhteydessä.

Oletko juuri sinä oikea valinta asuntojen myyntineuvottelijaksi Helsingin toimipisteeseemme? Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu asuntojen arviointia, toimeksiantojen vastaanottamista, valokuvausta, asuntoilmoitusten laatimista, asuntojen esittelyjä, tarjousneuvotteluja, kauppojen tekemistä sekä muita vaihtelevia tehtäviä. Työsi on vastuullista, itsenäistä ja palkitsevaa.

Tietotekniset valmiutesi ovat tämän päivän tasalla. Sinulta löytyy englannin kielen taitoa ja ajokortti taskusta. Asenteeltasi olet avoin uudelle. Myös LKV-tutkinto katsotaan eduksi, mutta se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa työnantajan järjestämien koulutusten avulla. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee.

Meillä saat toimialan parhaan 2 000 euron pohjapalkan, jota kasvatat kuukausittaisella kannustinpalkkauksella. Lisäksi saat myös vahvan yhteishengen ja mahtavat työkaverit!

Ehkä juuri sinä olet henkilö, jota etsimme.

Aloitimme yhden miehen yrityksenä 1990-luvulla, ja kuljettu matka on ollut paitsi yrityksen, myös työntekijöiden kasvutarina. Olemme tehneet liikevaihtoennätyksen joka vuosi jo 20 vuotta peräkkäin, ja kasvu jatkuu yhä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan osaksi Vuokraturvaan kuuluvan Myyntiturvan kasvutarinaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemus@vuokraturva.fi 15.12.2019 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään teksti ”Myyntineuvottelija, Helsinki”.

Katso lyhyt video myyntineuvottelijan työtehtävään liittyen: https://youtu.be/44Juugjlllc