(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2019

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta, joista 24 sijaitsee Suomessa, kaksi Ruotsissa ja kuusi Espanjassa. Suomen kohteista seitsemässä on myös kylpylähotelli.
Lisätietoja: www.holidayclubresorts.com/fi/

Etsimme nyt asiakkaamme toiminnan kasvaessa

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Vierumäen tiimin vahvistukseksi kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa työntekijöilleen mahtavat edut, erittäin kilpailukykyisen pohjapalkan sekä provisiomallin kautta mahdollisuuden edetä vieläkin parempiin ansioihin. Aloitusvaiheessa turvattu ansiotaso 3000 € / kk.

Etsimme aktiivisia, kehittymishaluisia ja tuloshakuisia henkilöitä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä kunnianhimoista asennetta. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja itsesi likoon laittamisesta. Paineenkin alla kykenet dynaamiseen tekemiseen ja tähtäät tuloksiin. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea etsimme persoonaa ja asennetta, joka haluaa menestyä tehtävässään ja sitoutua osaksi mahtavaa työporukkaa.

Myyntineuvottelijana tulet tapaamaan asiakkaita, joiden kanssa Holiday Clubin markkinointitiimi on sopinut sinulle tapaamisen. Saat työhön kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi.

Työt alkavat viikolla 6, helmikuun alussa 2020. Laitathan hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Lappalainen, p. 050 444 4476