(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Asiakkaan kokemus on tärkein!

Asiakaskokemukseen voidaan vaikuttaa parhaimmassa tapauksessa jo ennen varsinaista asiakkuutta. Haluamme vastata asiakkaan tarpeeseen asiantuntijuudella ja tehdä helpoksi lakisääteisten vakuutusasioiden hoitaminen. Pidämme tärkeänä asiakkaan tuntemusta ja kokemusta. Uskomme siihen, että paras asiantuntemus löytyy heiltä, jotka ovat asiakkaan kanssa päivittäin tekemisissä. Siksi haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kehittää oman kehittymisen ohella myös toimintaamme.

Haemme Eloon myyntineuvottelijaa yrittäjä- ja pk-sektoriin

Elolla on kolme strategisesti tärkeää kumppanikanavaa LähiTapiola, Fennia ja Turva, joiden kautta suurin osa asiakkuuksien myynnistä tapahtuu. Elon oman sähköisen kanavan rinnalle olemme perustaneet asiantuntijalähtöisen myyntitiimin, jonka tehtävänä on hankkia uusia asiakkaita yrittäjä - ja pk- sektorilla. Tässä huipputiimissä olisi paikka ehkä juuri sinulle. Tiimin kanssa pääset hyvin lähelle yrittäjien arkea ja voit vaikuttaa yrittäjien tietämykseen koko sosiaali - ja eläketurvasta. Puhelimessa tehtävä työ on olennainen osa toimenkuvaa, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja sinulla on sana hallussa. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset luomaan uutta myyntikulttuuria Eloon. Pääset kehittämään uuden toiminnon toimintaa ja vastaat osaltasi tiimin tuloksellisuudesta. Sinulla on tärkeä yhteistyörooli myös pk- ja yrittäjäasiakkaisiin ja näitä hoitaviin kollegoihin ja kumppaneihin.

Unelmiemme kandidaattina

olet kerännyt kokemusta jonkin verran asiapalvelutehtävissä, ja sinulla onkin vahva intohimo asiakaspalvelua ja myyntityötä kohtaan. Aktiivisuus, vahvat vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ovat asioita, joilla itseäsi kuvaat.

Olet innokas kehittämään itseäsi ja innostut toiminnan kehittämisestä. Hyödynnät myös somen tuomat verkostot ja olet kiinnostunut käyttämään erilaisia kanavia ja työvälineitä saavuttaaksesi tavoitteet. Koulutustaustasi antaa valmiuksia myyntineuvottelijan tehtävään. Lisäksi sinulta edellytetään sujuvaa englannin- ja ruotsinkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

- fantastiset työkaverit
- loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä oman kanavan toimintaa, myyntiä ja asiakkaiden palvelua
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi
- haastavan työn sekä laajan tehtäväalueen
- viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja menestyksellisen toiminnan edellyttämät työvälineet

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Maria Ihalainen, puh. 040 7301844. Marian tavoitat pe 29.11. klo 9-11 ja ti 3.12. klo 9-11.

Täytäthän hakulomakkeen CV:n ja hakemuksen kera viimeistään 8.12.2019 osoitteessa www.elo.fi/rekry.

Ole rohkea ja hae nyt!