(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme nyt pääkaupunkiseudun Lumo –kotikeskukseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

 

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja siihen liittyvät myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Olet osa pääkaupunkiseudun Lumo-myyntitiimiä ja vastaat osaltasi pääkaupunkiseudun sekä kehyskuntien asuntojen tehokkaasta vuokrauksesta. Kohtaat asiakkaitamme asuntoesittelyissä ja verkkokaupan kautta tehtyjen vuokrasopimusten tutustumiskäynneillä. Olemme alan edelläkävijä asuntojen verkkokaupassa ja annammekin vallan asiakkaalle päättää, mikä koti on hänen tarpeisiinsa sopivin. Meidän vahva sloganimme verkossa on ”Vuokraa vartissa!” ja tätä missiota juuri sinä tulet toteuttamaan yhdessä muiden tiimimme jäsenten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta, tehokasta ja ripeää työskentelytapaa ja kykyä mukautua muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimiimme sopiva henkilö jos sinulla on myynnillinen ote, aito halu käydä kauppaa ja onnistua asiakkaiden kanssa sekä rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Tehtävä soveltuu tiimipelaajalle, jolla on myös kyky työskennellä itsenäisesti. Lisäksi edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. PKS -alueen tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme, että sinulla on soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto tai työkokemusta alasta, kokemusta myyntityöstä sekä hyvä englannin kielen taito (työkielemme on suomi). Myös muu kielitaito on etu, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä, viro jne.

Tehtävä on määräaikainen 30.4.2020 saakka ja työsuhteen luonne tarvittaessa töihin kutsuttava. Työsuhteessa on vähimmäistyöaika/kk. Rekrytointitarpeemme eläessä voit ilmoittaa hakemuslomakkeella kiinnostuksesi myös kokoaikaisiin määräaikaisiin työmahdollisuuksiin.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay palkkaluokka 13).

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Liisa Väänänen p. 020 508 3017 tai liisa.vaananen@lumo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 20.11.19, aloitamme haastatteluja jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!