(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme asiakaspalvelutiimiimme Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen

MYYNTINEUVOTTELIJAA 

Myyntineuvottelijana vuokraat SATOkoteja Turun seudulla. Pyrit joka tilanteessa löytämään vapautuvaan SATOkotiin parhaan mahdollisen asukkaan. Toimit osana SATOn Turun toimipisteen asiakaspalvelua ja teet tiivistä yhteistyötä SATOn palvelupäälliköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös asuntonäyttöjä Turun talousalueella.

Viestit luontevasti ja ihmisläheisesti ja myös positiivinen energia näkyy tavassasi toimia. Teet kaikkesi löytääksesi asiakkaallemme parhaan mahdollisen asumisratkaisun. Työskentelet vaivattomasti suomen lisäksi englanniksi, muu kielitaito on sinulle eduksi. 

Tarjoamme asiakaslähtöisen ja innostavan työn mukavassa kuuden hengen tiimissä Turun ydinkeskustan toimipisteessämme. Tiimissämme teemme työtä suurella sydämellä asiakasta auttaen. Satolaisten mukaan SATO on luotettava, uudistuva ja rento työpaikka. 

Oletko meidän tiimimme uusin vahvistus? Myyntineuvottelijan tehtävä on määräaikainen, noin vuoden pituinen äitiysvapaasijaisuus. Hae paikkaa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera viimeistään 15.11.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa tuleva esimiehesi, aluejohtaja Seppo Merimaa, p. 050 527 1886.