(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemme toimeliaaseen joukkoomme sinua

Myyntineuvottelija,

Pääkaupunkiseudulle

 

Sinua etsii tiimi, joka tekee tulosta ja rikkoo asetetut tavoitteet kuukaudesta toiseen. Tiimin työskentelykulttuuriin kuuluu vahvasti vinkkien jakaminen sekä avun ja tuen antaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

  • ahkeraa asennetta ja halua menestyä
  • rohkeutta kohdata uusia asiakkaita niin puhelimitse kuin kasvokkain
  • jonkin verran kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja uusasiakashankinnasta
  • paloa ja aitoa kiinnostusta asiakaskohtaamisiin
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • periksiantamattomuutta
  • kykyä suunnitella päiväsi itsenäisesti ja ohjata itsesi kohti asetettuja tavoitteita

 

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ihmisiä, joilla on vahva luottamus omaan osaamiseensa ja jotka ovat valmiita kehittymään muuttuvan työn mukana. Nautit haasteista ja otat mahdolliset vastoinkäymiset oppimistilanteina. Positiivisuus on sinulle muutakin kuin sana – se näkyy niin asenteessasi kuin toiminnassasikin.

Tehtävänäsi on vastata itsenäisesti alueesi pk-asiakkuuksista ja kehittää yhteistyötä heidän kanssaan. Olennainen osa työtehtävääsi on myös uusasiakashankinta omalla myyntialueellasi. Asiakkainamme on yrityksiä usealta eri toimialalta, joten osaat myös huomioida toimialojen erilaiset piirteet ja tarpeet.

Me Lyrecolla luotamme siihen, että tähtäät aina erinomaisiin tuloksiin. Tarjoamme sinulle laajan tukiverkon, joka koostuu monen eri alan ammattilaisista. Meillä apunasi on mm. toimialan tutkitusti* parhaat tiimit asiakaspalvelussa ja logistiikassa. Lisäksi työsi tukena ovat onnistumiseesi sitoutuneet esimiehet sekä Lyrecon alati kehittyvä muu organisaatio.

Kiitokseksi panostuksestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä myynnin huippuosaajaksi. Pääset osaksi mielenkiintoista, kansainvälistä ja innovatiivista työympäristöä. Palkkamallimme on kilpailukykyinen ja se koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana.

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman, myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen asiakkaidenhoitomalli luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. Meillä Lyrecolla jokainen on tärkeä ja arvostettu, ja työskentelemme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Aviapolisalueella.

 

Kiinnostuitko? Heidi ja Kirsi antavat mielellään lisätietoja niin työtehtävästä kuin yrityksestäkin.  Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com ja Area Sales Manager Kirsi Brusi 044 7800 243 tai kirsi.brusi (at)lyreco.com

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 28.10.2019 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow