(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme tulevaisuuden huippumyyjää Hollolan toimipaikkaamme kasvamaan ja vahvistamaan Lindström Oy:n rentoa sekä nuorekasta myyntitiimiä Päijät-Hämeen ja Itä- Uudenmaan alueella!

Valittava henkilö tullaan perehdyttämään ja opastamaan Lindström Oy:n toimitilapalveluiden myyntiprosesseihin ja toimintatapoihin. Perehdytysjakson jälkeen vastaat osaavana palveluiden myyjänä itsenäisesti asiakkuudesta ensikontaktista kauppojen päättämiseen. Asiakkaasi ovat pieniä- ja keskisuuria asiakkaita kaikilta toimialoilta, joille tarjoat ravintolatekstiilejä, vuokramatto- ja wc-tilapalveluita. Päivittäisessä työssäsi tapaat asiakkaita itse suunnittelemasi aikataulun mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Aktiivisuus, rohkeus ja tavoitteellinen työote antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tehtävässä. Myyjän ahkera asenne ratkaisee menestymisesi sekä nostaa ansiotasoasi.

Tukenasi ovat vuosien saatossa muovautuneet toimintatavat, hiotut konseptit ja vahva tuki sekä esimieheltä. Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa, kotimaisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikkuvassa työssä tarvitset b-ajokortin ja oman auton. Kohtuullinen englannin kielen taito auttaa sinua työskentelemään myynnin järjestelmien parissa.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle saat provisiot myyntiesi mukaan. Annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin, joten maksamme ensimmäiseltä 6 kuukaudelta korotettua pohjapalkkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Jussi Miettinen sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi

Innostuitko? Hae paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nyt äläkä aikaile!