(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
HRS Advisors Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko myynnillinen, rohkea ja yrittäjähenkinen? Oletko aina halunnut olla mukana luomassa jotakin uutta? Tässä on tilaisuutesi! Asiakkaamme on vahva ja perinteinen energiayhtiö, joka haluaa olla lähellä asiakasta ja laajentaa palveluaan Hämeenlinnaan.

Haemme nyt kahta kokopäiväistä

MYYNTINEUVOTTELIJAA (2)

Tehtävä

Pääset mukaan rakentamaan myynnin liiketoimintaa uudella alueella kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Kun toiminta on saatu sujuvasti käyntiin, saat työparisi kanssa vastata hyvin itsenäisesti alueesi myynnistä ja siihen liittyvistä aktiviteeteista kuten markkinoinnin ja kampanjoiden ideoinnista ja toteutuksesta – toki organisaation osaavalla tuella!

Päivittäisessä työssäsi tapaat kasvotusten tulevia asiakkaita ympäri toimialuetta. Voitte työparisi kanssa itse paikallisen tuntemuksenne siivittäminä suunnitella ja toteuttaa liikkuvien myyntipisteiden sijoittamisen sopiviin kohteisiin. Pääasiallinen vastuusi on sähköenergian myynti yksityisasiakkaille, mutta myös edistyksellisten energiaratkaisuiden esittely alueen yrityksille on merkittävässä roolissa.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtehtävien hoitamista.

Sinä

Tässä tehtävässä menestyt, kun sinulla on avoin, positiivinen ja joustava asenne. Sinulta löytyy myös aimo annos tavoitteellisuutta, myyntitaitoa ja -kokemusta, markkinointihenkisyyttä sekä aitoa halua tuottaa asiakkaalle arvoa pitkällä tähtäimellä. Luottamuksen rakentaminen ja asiakaslähtöisyys ovat toivottavasti sinullekin sydämen asioita! Näiden lisäksi hyvä paikallistuntemus auttaa sinua hahmottamaan parhaat myynnin ja asiakkaiden kohtaamisen paikat Hämeenlinnan seudulla.

Mitä saat?

Saat tarvitsemaasi tukea sekä toisaalta myös vapautta ja vastuuta yhdessä tulevan työparisi kanssa toimialueesi myynnistä ja kampanjaideoinnista. Kuukausipalkan lisäksi sinulle kuuluvat myös vakavaraisen ja työntekijöistään huolehtivan asiakkaamme kattavat työsuhde-edut.

Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, mutta tavoitteena on toiminnan käynnistyttyä tarjota vakituinen työsuhde.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, ota yhteyttä kumppaniimme: rekrytointikonsultti Kristiina Lehmus/HRS Advisors, puh. 050 396 4686.

Jos sen sijaan tiedät jo olevasi etsimämme myyntiosaaja, hae tehtävää 20.10.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa https://hrsadvisors.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=556  Vakuuta meidät liittämällä mukaan vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi. Lisää mukaan myös CV ja palkkatoiveesi.