(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Puhdistamo Real Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Etsimme nyt kasvumme tueksi

Myyntineuvottelijaa tukkukauppaan

vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Työssä asioit päivittäin pääasiassa päivittäistavara- ja luontaistuotekauppojen kanssa. Ydintehtävänäsi on edistää tuotteidemme myyntiä jo olemassaoleville asiakkaillemme. Kontaktoit säännöllisesti kauppiaita ja osastoista vastaavia henkilöitä sovitun soittorytmin mukaisesti, kuuntelet asiakkaiden tarpeet ja otat vastaan tilaukset, käsittelet ne ja kirjaat järjestelmäämme. Tässä tehtävässä sinulla on jo valmis jälleenmyyntikenttä, jota kontaktoit pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä ei sisällä asiakastapaamisia, vaan työt tehdään toimistoltamme käsin.

Tehtävä edellyttää ensisijaisesti myynnillisiä taitoja ja asiakaspalvelullista asennetta. Olemme tunnettuja asiakkaidemme keskuudessa siitä, että heistä pidetään huolta ja kontaktointi on säännöllistä. Tuoteportfoliomme on alati kasvava ja kampanjamyynnit ovat olennainen osa tehtävänkuvaa, joten tuotteidemme opiskelu kuuluu aluksi tehtäviisi. Teet töitä pääasiallisesti suomeksi, satunnaisesti englanniksi ja laskemme eduksi ruotsin kielitaidon. Edellytämme lisäksi sujuvia it-taitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan yhteen alan kasvavimmista yrityksistä. Tehtävässä kehityt tukkumyynnin ammattilaiseksi ja olet osana meidän kasvutarinaa. Olet osana myynnin ja asiakaspalvelun tiimiä ja saat kattavan perehdytyksen sekä yritykseen, että tuotteisiimme. Saat kiinteän kuukausipalkan lisäksi provisiot kampanjamyynneistä ja uusasiakashankinnasta, jota teet päätehtäväsi lisäksi ajan salliessa. Muista eduista kerromme haastattelussa, mutta takaamme virkeät syysaamut innostuneiden kollegoiden ja uuden energiajuomalanseerauksemme myötä. Työ on kokopäiväinen arkityö ja työpisteesi sijaitsee Lempäälässä.

Hakuohjeet: jätä hakemuksesi meidän omaan järjestelmään ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tehtävä tullaan täyttämään pikaisesti, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon HR Kristian Paloheimo, numerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi.