(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Oletko sinä uusi myyntineuvottelijamme?

Innostaako sinua myynnillinen asiakaspalvelu ja haluatko, että tekemäsi työ näkyy ansiotasossasi? Haemme myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopion myyntialueelle, toimipaikkana Kuopion palvelutoimisto.

Huolehdit sekä Turvan olemassa olevista asiakkaista, että hankit aktiivisesti uusia asiakkaita.

Odotamme sinulta

  • myynti- ja palveluhenkisyyttä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • yrittäjämäistä ja tavoitteellista asennetta
  • yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta puhelintyöskentelystä ja sähköisistä työvälineistä
  • aikaisempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi

Tarjoamme

Turvassa on tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat ja saat soittotyösi avuksi tarvittavat työvälineet ja perehdytyksen. Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten myynti- ja asiakaspalvelutehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi. Tukenasi on erinomaisen reilu työyhteisö, jossa olet osa tiimiä. Tarjolla on myös vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä. Meille voit tulla omana itsenäsi!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja saat Hanna Savolaiselta, puh. 050 5962 439, 9.9. klo 12-13 tai 12.9. klo 9-10, hanna.savolainen@turva.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 22.9.2019.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valitun henkilön tulee myös täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta) ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.