(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme menestyvään ja kasvavaan joukkoomme tuloshakuista ja innostunutta

MYYNTINEUVOTTELIJAA

noin vuoden kestävään perhevapaasijaisuuteen.

Vastaat tehtävässäsi Procountor-ohjelmistojen aktiivisesta myyntityöstä yritysasiakkaille. Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin. Kuulut seitsemän hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksen avaimet

Etsimme myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tuloksentekijää. Voit olla kokeneempi myynnin ammattilainen tai vasta myyntiurasi alussa. Arvostamme kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä sekä vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Toivomme hakijalta taloushallinnon tuntemuksen lisäksi englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä riippumatta asuinpaikastasi.

Ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja myyntihenkisyyttä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on noin vuoden kestävä määräaikainen perhevapaasijaisuus.

Vastauksia mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin saat Yritysmyyntitiimin esimieheltä Satu Tähdenniemeltä sähköpostitse satu.tahdenniemi@finago.com sekä puhelimitse 040 505 9269 keskiviikkona 28.8 klo 14-15 ja tiistaina 3.9 klo 10-11.